Обсебената от идеята да стане журналист Нора Шопова стяга сватба с милионер

...
Обсебената от идеята да стане журналист Нора Шопова стяга сватба с милионер
Коментари Харесай

Бивша синоптичка на NOVA обяви годежа си с топ адвокат-милионер

 Обсебената от концепцията да стане журналист Нора Шопова стяга женитба с милионер. Наскоро назначената в Българска национална телевизия манекенка се сгоди преди дни за един от най-успешните юристи у нас – Траян Косев. Според слуховете, на неговите приходи могат да завидят доста борсови спекуланти от " Уолстрийт ".

Самата Нора се похвали с радостната новина, че мъжът, с който живее под един покрив, най-сетне е решил да я направи честна жена. Той поднесъл годежен пръстен като подарък за рождения ѝ ден.

Бижуто е извънредно елегантно, с един-единствен елмаз, който на пръв взор наподобява към половин карат. Проверка на " Уикенд " сподели, че цената на сходен пръстен е нищо за приходите на човек с кариера като на младия юрист Косев – към 5000 лв..

Но както се вижда от фотографията, точно това украшение е идеално за нежната ръка на бъдещата госпожа. Всеки по-голям камък или по-натруфен дизайн би стоял гротескно върху пръстите на слабичката Нора и е похвално, че обичаният ѝ е посочил усет в избора, вместо да показва кредитоспособност.

Бъдещата младоженка не разкрива къде е било направено сантименталното предложение. От фотосите, които е посочила, обаче излиза наяве, че е било на яхта. Траян е бил публично облечен в черен костюм, бяла риза и папийонка, до момента в който годеницата е носела маратонки, доказвайки, че каквото и да облече или обуе, наподобява идеално.

Самата манекенка споделя, че с помощта на годежа е схванала какво значи същинско благополучие. И по какъв начин не, откакто ѝ следва да се омъжи за един от най-богатите млади мъже в страната, който на всичкото от горната страна наподобява добре и е извънредно образован?

Траян Косев се отличава с острия си разум още като студент в компетентност " Право " на Университета за национално и международно стопанство в София. Преподавател от висшето учебно заведение му предлага да влезе в тим по капиталово право, с който момчето се явява на интернационална олимпиада и взима премия, изпреварвайки даже представителите на Харвард. Това става преди 6 години.

Днес Траян може да се похвали, че е съосновател на една от водещите консултантски компании у нас. С Нора са двойка от години. Запознават се още като студенти – манекенката също има тапия по право от УНСС, единствено че избира да работи тук-там, където хубостта ѝ може да бъде видяна.

Именно по тази причина преди време взема решение да се насочи от стилния подиум към малкия екран вместо към адвокатската адвокатска фирма. Първо става синоптичка в Нова тв, а по-късно е назначена като публицист в Българска национална телевизия. Говори се, че в това време е пробвала да работи и като юрист в адвокатската фирма на мъжа си, само че бързо се отказала.

Затова пък с подготвеност е приела да стане негова законна половинка, откакто от години живее в дома му. Според слуховете, влюбените няма да бързат със сватбата. Искало им се тържеството да е допустимо най-скоро, само че проектите им се осуетяват поради проблемите към Ковид-19. Тъй като мечтаела за огромно празненство с доста посетители, Нора била подготвена да изчака, колкото е належащо.

Междувременно щяла да носи гордо годежния пръстен, посвещавайки се на интензивно търсене на идеалната булчинска рокля.

Любопитна детайлност към годежа на някогашната синоптичка от Нова тв е, че нито една от колежките ѝ там не я поздрави в обществените мрежи нито за предлагането за брак, нито за рождения ден. Възможно е да са го създали в персонални известия или по телефона.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР